St Anna Hus

Vi vill att det ska vara enkelt och intressant att köpa hus av oss. Därför är det med stor glädje vi kan presentera ett starkt utbud av nyckelfärdiga volymhus med hög standard och kvalitet. För det är en av finesserna med oss ? att husen innehåller allt som behövs, utan krångliga tillval, till ett fast pris vilket gör att du som kund slipper spendera tid på att få huset komplett. Det har vi sett till!

Vi kan erbjuda snabba leveranser och husen är inflyttningsklara redan 2-3 veckor efter leverans. Vår tillverkning sker i ändamålsenliga lokaler i vackra Valdemarsvik i den östgötska skärgården. Vi har lång tradition av att bygga hus inomhus. Vi är fria från vädrets påverkan och kan därför jobba effektivare och med god kontroll av husets framskridande med hjälp av egna skickliga hantverkare.

Med nya vågade planlösningar
Vi har hustyper för alla smaker och storlekar. Det extra spännande att presentera en ny hus-serie med inspiration från fartyg och funkis. Hus med modernt utseende och genomtänkta planlösningar in i minsta detalj.